info@unicanet.dk 7199 0508

Har du brug for en ny Webshop?

Skal din gamle webshop fornyes? eller skal du til at starte en online forretning op?  Rigtig meget handel foregår i dag på nettet og mulighederne for at købe varer og services online er næsten uendelige – derfor er det vigtigt at din webshop skiller sig ud fra mængden. Samtidig skal det være nemt, hurtigt og bekvemt at handle online – brugervenlighed er derfor et must.

HVORDAN GØR VI?

I Unica Net synes vi at opstarten af en webshops kræver lige så meget energi, opmærksomhed og alvor som det at åbne en fysisk butik. Designet på webshoppen er vigtigt, produkterne skal præsenteres professionelt og fra deres bedste side, det skal være nemt og tydeligt hvordan man handler, betaler og får leveret sin vare.

I Unica Net leverer vi webshops bygget op fra bunden. Vi er eksperter i at lave brugervenlige webshops, der skiller sig ud fra mængden. Vi har fokus på dine ønsker og visioner samt dine og ikke mindst dine kunders behov.

Vi kan levere lige præcis den webshop løsning der passer til dine behov – og din økonomi.

Ud over den måske bedste og mest driftssikre betalingsgateway har vi mange andre spændende features, som din virksomhed kan benytte sig af:

  • Integration til fragtsystemer
  • Bookingsystemer
  • Integration til økonomisystemer
  • Salgsstyringsværktøjer
  • Produktion af nyhedsbreve
  • Grafisk produktion

Vi har både en webshop Basic en webshop Plus og en webshop Premium. Endelig kan vi skræddersy din webshop helt efter dine behov.

En vigtig del af en webshop er online marketing – vi kan hjælpe dig med annoncering på Google, annoncering, opslag, konkurrencer og giveaways på Facebook, Instagram m.m. Læs meget mere om vores online marketings services her.

HVORDAN KOMMER JEG I GANG?

Fortæl os om dit projekt på nedestående formular – så kontakter vi dig. Vi inviterer gerne på en god kop kaffe så vi kan høre mere om dine visioner, mål, ønsker og behov. Lad os hjælpe dig i gang med at gøre din drøm til virkelighed. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et ring.

Du kan beregne den forventede pris på din nye webshop her allerede inden du kontakter os.