info@unicanet.dk 7199 0508

Vi løser problemer med programmering

Hos Unica Net har vi stor erfaring i at løse konkrete problematikker, underbygge bestemte arbejdsgange eller øge din kundeservice, gennem udvikling af software.  Det betyder også at vi har bred erfaring med at optimere forretninger, med software.

Vi har gode erfaringer med, at virksomheder i alle størrelser har gavn af specielle løsninger, der opfylder lige præcis den enkelte virksomheds unikke behov.

Hvad gør vi?

Vi kan udvikle alle typer software, lige fra en speciel hjemmeside med helt særlige features til dine online besøgende, til online forretningskritiske systemer der sammenfatter alle dine arbejdsgange. Men fælles for dem alle er at de er forståelige og let tilgængelige.

Er du træt af at finde forskellige informationer i forskellige systemer?  Vi kan også sørge for at dine systemer taler sammen.

For os er det en naturlig del af udviklingen at sørge for at holde fremtidige døre åbne. Det giver dig fordelen af, at der nemt og ukompliceret kan videreudvikles på netop dit system, hvis behovene vokser eller ændrer sig.

Kort sagt kan specialudvikling kan være det helt rigtige for dig, hvis du ønsker at optimere hele eller dele af, din forretning efter særlige og individuelle ønsker.

Hvordan kommer jeg i gang?

Vi vil rigtig gerne tilbyde dig et møde, til en uforpligtende snak om dine behov og ønsker, og om, hvilken løsning der er den helt rigtige for dig.

Kontakt os allerede i dag – ring eller brug nedenstående formular og fortæl om dit projekt og hvad du gerne vil have hjælp til.