info@unicanet.dk 7199 0508

Har du brug for hurtig “call to action”?

En landingpage er ofte en mere enkel og overskuelig udgave af en hjemmeside, hvor kunden hurtigt ledes videre til køb eller kontakt med henblik på køb. Den er førstehåndsindtrykket af din virksomhed og dit produkt, og derfor leverer Unica Net kun landingpages af højeste kvalitet.

Hvad gør vi?

I Unica Net designer og leverer vi landingpages der er præcist tilpasset dine behov, både i forhold til din forretnings størrelse,produkt og muligheder samt naturligvis dine økonomiske rammer. Vi har fokus på brugervenlighed, blikfang og optimale “call to action” muligheder, der sikrer at flest mulige potentielle kunder bliver til reelle kunder.
I Unica Net har vi endvidere specialiseret os i online marketing. Du kan læse mere om vores forskellige services inden for online marketing her.

Hvordan kommer jeg i gang?

Det er nemt! Kontakt os allerede i dag så vi kan et mødes og sammen tale om dine ideer, visioner og ønsker. Ring eller brug nedenstående formular til at beskrive dine ideer/dit projekt – så kontakter vi dig. Vi glæder os til at høre fra dig og vi gerne en kop kaffe i vores dejlige lokaler i Karlslunde – eller vi kan komme til dig.