info@unicanet.dk 7199 0508

Ny hjemmeside i topklasse?

Din hjemmeside er dit og din virksomheds ansigt udadtil. Den skal afspejle dine værdier og dine visioner, ligesom den skal give dine potentielle kunder indblik i, hvad de kan forvente af dig og dine produkter/services. Derfor leverer Unica Net kun hjemmesider i topklasse.

Hvad gør vi?

I Unica Net designer og leverer vi hjemmesider der er præcist tilpasset dine behov, både i forhold til din forretnings størrelse, hjemmesidens indhold og design, muligheder for at videreudvikle hjemmesiden samt naturligvis dine økonomiske rammer.

Vi leverer hjemmesider der er nemme at vedligeholde for dig og hvis du ønsker det, hjælper vi dig gerne med at holde siden opdateret med de nye indlæg, billeder og tekster du måtte ønske, for at siden hele tiden er organisk og up to date med din virksomheds produkter eller services.

Det er vigtigt for os at ramme plet første gang – derfor tilbyder vi altid et møde hvor du kan fortælle om de ønsker du har for, hvad lige præcis din hjemmeside skal kommunikerer ud visuelt og tekstmæssigt. Vi udarbejder herefter et design oplæg på baggrund af dine ønsker.

Når vi indleder samarbejdet omkring din hjemmeside udarbejdes samtidig en kontrakt over tilbuddet, indgåede aftaler om levering af materialer, deadlines, kontaktpersoner m.v. så du har tryghed under hele forløbet.

I Unica Net har vi endvidere specialiseret os i online marketing. Du kan læse mere om vores forskellige services inden for online marketing her.

Kunne du også være interesseret i at vide noget om webshops? Så læs mere om det her.

Hvordan kommer jeg i gang?

Det er nemt! Kontakt os allerede i dag så vi kan et mødes og sammen tale om dine ideer, visioner og ønsker. Ring eller brug nedenstående formular til at beskrive dine ideer/dit projekt – så kontakter vi dig. Vi glæder os til at høre fra dig og vi gerne en kop kaffe i vores dejlige lokaler i Karlslunde – eller vi kan komme til dig.

Du kan også beregne prisen på din nye hjemmeside her, inden du kontakter os.