info@unicanet.dk 7199 0508

Søgemaskineoptimering SEO

 

Søgemaskineoptimering, SEO som står for Search Engine Optimization, er online markedsføring af din hjemmeside. Formålet med SEO er at gøre en hjemmeside mere synlig på internettet, f.eks. når dine kunder søger på Google og Bing. Fordelen for dig er mere trafik og flere besøgende på din side.

Unica Net optimerer løbende din hjemmesides tekster, opbygning og produkter over en 12-måneders periode.

Du modtager hver måned en rapport om trafikken på din hjemmeside. Rapporten giver dig svar på, hvor lang tid besøgende i gennemsnit er på din hjemmeside, og svar på, hvilke sider, de besøgende finder interessante.

SEO er et effektivt redskab når din hjemmeside eller din webshop skal konkurrerer med andre sites der har produkter eller services i samme genre som dine – vi kan hjælpe dig med at komme foran dine konkurrenter på Google eller Bing.

SEO er en del af vores online marketing services – du kan læse mere om, hvordan vi i øvrigt kan hjælpe dig med annoncer og kampagner på de sociale medier her.

Vi kan også hjælpe dig med at opsætte, designe og udsende nyhedsbreve der promoverer dine seneste produkter eller services, nyheder og kampagner. Det kan du læse mere om her.

Hvordan kommer jeg igang?

Giv os et ring eller udfyld nedenstående formular – og lad os mødes over en kop kaffe til en snak om dine ønsker og tanker.