info@unicanet.dk 7199 0508

Online marketing på de sociale medier

I dag er de sociale medier en af de vigtigste platforme i forhold til at brande din virksomhed og nå ud til interesserede kunder der søger lige præcis dit produkt. Vi lever i en tid hvor vi konstant bombarderes med information, tilbud og muligheder på nettet og flere og flere køber varer og ydelser online. Vi kommunikerer i høj grad via de sociale medier socialt såvel som professionelt.

HVORDAN GØR VI?

Unica Net hjælper dig med at gøre din virksomhed og dit produkt synligt og attraktivt på eksempelvis Facebook, Instagram, Twitter og via Adwords annoncer på Google.

Med Unica Nets Social Media integration kommer du og din virksomhed i direkte dialog med dine kunder, og ikke mindst dine potentielle kunder. Vi hjælper din virksomhed til bedre branding og rådgiver dig i kommunikation på de sociale medier.

Kort og godt, så hjælper vi dig med:

  • At lave en facebook, Instagram- og/eller Twitter-integration, der er i tråd med din virksomheds design, logo og billeder, så den udtrykker samme visuelle identitet som din hjemmeside.
  • Rådgive om, hvordan du benytter den mest optimale kommunikationsform på Facebook/Instagram/Twitter, så du opnår størst mulig effekt i dialogen med dine brugere.
  • At opsætte konkurrencer, kampagner, videoer og andre features, så du styrker dine kunderelationer.
  • At sikre at din virksomhed ligger i toppen på Googles søgemaskine når potentielle kunder søger på produkter eller søgeord der er relevante for din virksomhed. Læs mere om søgemaskineoptimering(SEO) her

Nyhedsbreve i dine kunders og potentielle kunders indbakke, er også en service vi tilbyder. Det kan du læse mere om her

HVORDAN KOMMER JEG I GANG?

Vil du gerne høre mere? Så giv os et ring eller skriv til os via nedenstående formular. Lad os mødes til en snak om dine ønsker og ideer – vi giver kaffen – den er god! Vi vil gerne hjælpe dig – og vi glæder os til at høre fra dig.