info@unicanet.dk 7199 0508

Kvalificerede kundeemner – lige til din indbakke

I Unica Net har vi specialiseret os i, at skaffe kvalificerede kundeemner til din virksomhed. Du betaler udelukkende for kontaktoplysninger på personer, der har vist særligt interesse for dit produkt, og aktivt har ønsket at blive kontaktet.

Hvordan gør vi?

Vi genererer opmærksomhed omkring din virksomhed og dit produkt gennem kampagner, optimering af din hjemmeside, SEO optimering, optimering af kommunikationen på sociale medier, opsættelse af kontaktside m.m.  Al opsætning er gratis og der er ingen ekstra udgifter. Nemt og overskueligt for dig og din virksomhed.

Du betaler en fast pris pr. lead – det vil sige; ingen skjulte omkostninger for dig. Vi afholder alle udgifter til annoncering, optimering m.m – du betaler kun for de kvalificerede leads der lander i din indbakke. Det er så op til dig eller din marketingsafdeling at forvandle kundeemnet til en betalende kunde.

Unica Net tilbyder dig leads, direkte i indbakken, hver dag! Vi arbejder efter “no cure – no pay”-princippet, hvilket vil sige at vi ikke skal have betaling, medmindre vi leverer leads til dig. Du betaler KUN for leads.

Vil du vide mere om vores onlinemarketing services? Dem kan du læse meget mere om her.

Hvordan kommer jeg i gang?

Vil du gerne høre mere? Så giv os et ring eller skriv til os via nedenstående formular. Lad os mødes og drøfte din forretning og din målgruppe og lad os give dig et bud på, hvordan vi kan levere kvalificerede kundeemner lige ned i din indbakke – vi giver kaffen – den er god!